24. zasedání ZO Kunratice u Cvikova

To by bylo, aby nebylo. V článku o 23. zasedání jsem se zaradoval nad tím, že snad starostovi konečně došlo, že se na zasedání zastupitelů obce musejí projednat pouze body, které byly dány na vědomí občanům. Bohužel, marně. Opět jsem byl starostou hrubě urážen, kupodivu bez zájmu přítomných zastupitelů. Byl jsem starostou napadán, že zkresluji jeho výroky. Asi měl na mysli jeho doslovné citování v minulém článku. Přistihl jsem pana Kettnera, že lže o mých výrocích, rovněž další lží se mne snažil přesvědčit i pan Tima, že já nemám ve svých tvrzeních pravdu.

Na rozdíl od našich zastupitelů, já nemám zapotřebí lhát a veškerá svá tvrzení zde mohu kdykoliv dokázat. Nastal čas, abych tedy ukázal občanům Kunratic u Cvikova, komu volbami dopomohli k funkci zastupitele obce. Snad se příště nad svou volbou lépe zamyslí.

Nyní se opět podíváme na průběh 24. zasedání ZO.

  • starosta opět protizákonně překládá program rozšířený o body, se kterými nebyla veřejnost seznámena
  • koaliční zastupitelé tento nezákonný program schvalují, i přesto, že takovéto jednání je v rozporu se zákonem a bylo zjištěno kontrolou Odboru dozoru a kontroly státní správy MV ČR (není tedy divu, že tato zpráva nebyla nikdy veřejnosti pro jistotu předložena)
  • při projednávání kontroly plnění usnesení minulého zasedání jsem zastupitele informoval o tom, že zveřejněná výroční zpráva za rok 2011 obsahuje jiné údaje, než ty, které zastupitelstvo odhlasovalo. Tuto obavu jsem vyslovil též v minulém článku. Na http://www.kunraticeucvikova.cz/media/24-zasedani-zo-kontrola-plneni-usneseni-vyrocni-zprava.wma (3.6 MB) si poslechněte pasáž z jednání, kde se projednává kontrola plnění usnesení, kde se vracím k obsahu výroční zprávy. Povšimněte si, že zde pan Kettner tvrdíJak to, že ne? Vždyť si žádal o změnu na jedna.“. Zajisté Vám ani neunikne starostův hlas, ve kdy mne napadá, že zkresluji jeho výroky. Mgr. Minařík tvrdil, že jsem audiozáznam z 23. zasedání asi poslouchal špatně a uvádí, že v usnesení (které podle zákona o obcích musí souhlasit se zápisem) nevidí chybu. Ovšem jeho tvrzení v zápise z 23. zasedání ZO je lživé, jak jsem popsal v minulém článku. Když jsem starostovi podal ústně žádost o informaci, označil mne za “prdlého”, protože jsem uvedl, že si informace opět chci odnést. Zdá se, že výpočetní technika je pro starostu španělská vesnice, neboť je mnou nucen uložit audiozáznamy z jednání ZO na CD či DVD. Možná je tento úkon nad jeho síly. Za zmínku stojí i přednes pana Timy svého zápisku, že zastupitelstvo odsouhlasilo výroční zprávu po opravě počtu odvolání na počet 1. Korunu tomuto bodu nasadil starosta svými hrubými urážkami na mou osobu. Ale abyste se mohli dopátrat celé pravdy, na http://www.kunraticeucvikova.cz/media/23-zasedani-zo-vyrocni-zprava.wma (5,7 MB) si poslechněte projednávání zmiňované výroční zprávy. Nikde zde neuslyšíte, jak tvrdím, že “počet podaných odvolání proti rozhodnutí není 0, ale 1“, jak je lživě uvedeno v zápise z 23. zasedání ZO (Tipněte si, kdo je zapisovatel. Starostův syn.). Nikde zde neuslyšíte, jak “žádám o změnu na jedna“, což tvrdí pan Kettner. Zato zde opakovaně uslyšíte starostu, jak údaj mění na hodnotu 2 a takovou ji nechá schválit. Takže poznámka pana Timy se také nezakládá na pravdě. A jistě si povšimnete, že starostovy výroky uvedené v mém článku nejsou zkreslené, ale jde o citaci. Pozastavím se u starostových výroků. V komentářích k článku o 22. zasedání ZO Kunratice u Cvikova mi veřejnost nevěří, jak se starosta umí chovat k občanům. Na http://www.kunraticeucvikova.cz/media/22-zasedani-zo-chovani-starosty-k-obcanum.wma (720 kB) si poslechněte, jak mi paní místostarostka paní Hanáková tvrdí, že se neumím chovat, hned po té, co mne starosta nazval kreténem. Nad jeho chováním ji však ani nenapadne se pozastavit. Ostatně, nikoho ze zastupitelů. Nicméně, celý problém s pozměněnou výroční zprávou zastupitelé přecházejí a neřeší ho.

Co nám z toho vyplývá? Že máme cholerického starostu s asociálním chováním, který se samozvaně pasoval do role psychiatra a opakovaně mi připisuje nejrůznější duševní choroby, místostarostku s nízkým rozpoznávacím smyslem slušného chování, a že už jsme přistihli celou třetinu zastupitelů lhát.

Opět vzpomeňte na přísloví “Kdo lže…”.

Příspěvek byl publikován v rubrice Pochybení úřadu, Zasedání zatupitelstva. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář