Nekonečný (ne příběh) záměr prodeje

Ve svém článku Třikrát a dost jsem popisoval, jak OÚ Kunratice u Cvikova plní svoje zákonné povinnosti. Tedy spíše neplní.

Jak se později ukázalo, tak na tom osudném záměru prodeje bylo nakonec uvedeno úplně jiné číslo parcely a jiná rozloha. Samozřejmě, že se projednání prodeje pozemku kvůli tomuto pochybení muselo odložit (jak jsem ostatně předpověděl). A na 16. zasedání zastupitelů obce se rozhodlo, že se celá věc prověří. Zároveň starosta navrhl zajistit řádné vyvěšení záměru prodeje, což zastupitelé schválili.

Asi bychom se divili, kdyby OÚ Kunratice něco udělal správně. Nikoho asi nepřekvapí, že do dnes není vyvěšen správný dokument s opravenými údaji. Náš úřad tedy opět pochybil. V aktuálním publikovaném programu nadcházejícího zasedání je opět prodej pozemku. A opět bude odložen. Začínám se domnívat, že současný stav na kunratickém úřadě už zavání lajdáctvím, či diletantstvím.

Příspěvek byl publikován v rubrice Pochybení úřadu. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

3 komentáře u Nekonečný (ne příběh) záměr prodeje

  1. Stanislav Třísko napsal:

    Nemůžu si pomoci, ale celá tato záležitost s prodejem pozemku, už začíná zavánět nějakou pomstou ze strany vedení obce. Na příštím zasedání se budu dotazovat, kdo je zodpovědný za vypracovávání záměrů prodeje. Jsem opravdu zvědavý na odpověď a na osobu, která je tím pádem evidentně neschopná a neplní si své povinnosti a přesto stále dostává odměnu (plat) z obecního rozpočtu.

  2. Jan Třísko napsal:

    A kdož jste hádali, že ani tentokrát ze strany vedení OÚ nezazněla žádná omluva, hádali jste správně.

  3. Jan Třísko napsal:

    Vzhledem k tomu, že se 17. zasedání v řádném termínu nekonalo, protože zasedání nebylo usnášení schopné, pozemek stále není prodán. Možná stále nevyvěšený správný záměr prodeje byl tím důvodem, proč se podle mého názoru většina “starostových věrných” omluvila ze zasedání.

Napsat komentář