Program 21. zasedání ZO Kunratice u Cvikova

Zdá se, že OÚ Kunratice u Cvikova stále nepochopil, jak dát veřejnosti vědět, co se bude na zasedání zastupitelů obce vlastně projednávat. Při pohledu do programu 21. zasedání ZO zjistíme, že můžeme jen odhadovat, co se bude vlastně projednávat.

Bod 3. Kontrola vyúčtování poskytnuté dotace p. Růžičkové „Mazetu“

Tak předně pochybuji, že se bude celé zastupitelstvo na svém zasedání prohrabávat fakturami a sčítat jejich hodnoty. A za další, dotace nebyly pro pí Růžičkovou, ale pro občanské sdružení MaZet (založení tohoto sdružení doporučil sám starosta, aby prý lépe organizátorky dětských akcí získaly peníze z rozpočtu obce. Letos jim v rozpočtu zastupitelé nadělili obrovskou kulatou nulu 😐 ). Předpokládám tedy, že se bude projednávat pověření finančního výboru provedením kontroly hospodaření s přidělenými finančními prostředky u občanského sdružení MaZet.

Bod 6. Návrh rozpočtové změny č. 3/2011

Zdá se, že zdejší OÚ předpokládá, že veřejnost obecní finance nezajímají, tak se ani neobtěžuje sdělit jí, kolik peněz se bude přelévat odkud, kam a proč.

Bod 7. Zadání pro výběrové řízení na dodavatele pro stavbu podkrovní třídy v ZŠ

Tak trochu krkolomný obrat na předložení podmínek výběrového řízení pro výstavbu podkrovní třídy v ZŠ.

Bod 8. Účast ve společenském sdružení „Cyklostezka Sv. Zdislavy Nový Bor – Bílý Kostel“

Účastníci zájezdu? Nebo členství obce ve společenském sdružení „Cyklostezka Sv. Zdislavy Nový Bor – Bílý Kostel“?

Marně jsem pátral po odloženém bodu, ve kterém by se projednala zpráva z dílčí kontroly provedené u OÚ krajským orgánem ani bod s kontrolou plnění usnesení. Tak asi někdy včera…

Příspěvek byl publikován v rubrice Pochybení úřadu. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář