Proč je potřeba tento blog?

Bohužel, občané Kunratic u Cvikova nejsou navyklí chodit na zasedání zastupitelstva obce. Možná je to díky tomu,

  1. že celá dlouhá předchozí léta nebyli informováni o tom, že se nějaké zasedání koná, a natož, aby je někdo (rozuměj Obecní úřad) informoval o tom, že je veřejné a že se jej může zúčastnit kdokoliv
  2. že někteří lidé, kteří se přeci jen dostavili na zasedání, nedostali prostor, aby se vyjádřili k projednávaným věcem a mohli si k nim své říci až po všem, v diskusi, tak zjistili, že nemá význam se zasedání účastnit
  3. někteří se bojí přijít, protože se může stát, že na ně někdo z úředníků křičel

Ať je tak, či onak, faktem zůstává téměř nulová účast veřejnosti na zasedáních zastupitelů. Budu rád, když mi napíšete své důvody, proč se zasedání neúčastníte.

Každopádně o moc přicházíte, protože to, co jsou schopni naši zastupitelé předvést na svém zasedání, se hned jen tak nevidí. Chceme Vás proto touto cestou informovat o dění na zasedání zastupitelů.

Dále Vám tu představíme veškerá možná pochybení pracovníků OÚ Kunratice u Cvikova a jejich vědomé porušování zákonů. Chceme vymýtit stokrát ohrané “takhle se to tu dělalo vždycky” a nahradit to “takhle se to dělat má, protože tak to určuje zákon”.

Samozřejmě, že je tu prostor i pro Vás.  Ať už se to týká komentářů a nebo psaní článků. My dáme slovo všem a nezajímá nás žádná priorita. Zde si jsou občané Kunratic u Cvikova rovni.

Předem bych ještě rád podotknul, že se zde nebude jednat o nějaké házení špíny. Budou zde jen komentáře skutečných věcí a postojů. Pokud zde bude nějaké tvrzení, buďte si jisti, že jeho pravdivost můžeme bez rozpaků a bez okolků doložit.

Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář